Tuesday 25 January 2011

Paste usturoiate cu ciuperci si branza rasa


Ador ciupercile,le prefer in locul carnii..in special acest soi cu o savoare aparte:)
Pentru 4 persoane sunt suficiente 4 ciuperci,acest soi are palaria mare.
Ingredientul cel mai important!Usturoiul...se curata intreaga capatana si se utilizeaza nepisat/zdrobit
Pastele se fierb separat cu un praf de sare si putin ulei...apoi intr-o tava tip yena se pun pastele fierte si
sosul....cele 4 ciuperci se taie cubulete si se pun intr-o craticioara la calit in ulei de floarea soarelui;se adauga un pahar suc de rosii peste ciupercile calite/inmuiate bine bine,ori 2 linguri bulion diluat in apa calduta,se adauga 1 lingura zahar si usturoiul si 1/2 pahar lapte dulce(da o savoare aparte),sare si piper supa gust...se lasa sa fiarba la foc mic,amestecand cu lingura de lemn din cand in cand.
Peste paste si sos se adauga branza rasa din belsug si se da la cuptor pentru vreo 10 minute cat se topeste branza....
Pofta buna la deliciu!:D

2 comments: