Cartofii spalati si unsi cu ulei de masline se pun la copt intr-o tava acoperita cu hartie pergament
Dupa coacere se taie capacel si se scoate miezul
In miez se adauga branza mozarella,branza de vaci si cascaval.Se umplu cartofi,apoi se pune putina branza deasupra fiecarui cartof.Apoi se dau la cuptor pentru 10-15 minute pana se topeste cascavalul.
Se orneaza dupa preferinta.
Copilasii vor fi incantati.Sunt deliciosi si foarte sanatosi!
Pofta buna!:)
ce idee faina. si noi facem jacket potatoes, preferatii mei :D
ReplyDeleteSuper!:D
ReplyDeleteO sa mai fac...copiilor le place:)
mama,ce foame imi este...si moartea mea e cartoful cu branza...proasta combinatie pentru organism,dar...asa un pic ca doar e rar...te pup
ReplyDeletemihaella,se merita din cand in cand,mai ales asezonati cu ceva legume.Pup si eu si multumesc pentru vizita:)
ReplyDelete