Saturday, 29 May 2010
Painici pentru micul dejun
Ingrediente:
3 oua
4 linguri zahar
putina sare
4 linguri unt sau margarina,topite
1 pliculet drojdie uscata
1 1/2 pahar de lapte
faina de patiserie cat cuprinde
Se bat ouale,se adauga zaharul,sarea,laptele,apoi margarina sau untul.Drojdia se amesteca intr-un bol cu cateva linguri de faina;se toarna peste amestec si se adauga faina dupa necesitate(nu am cantarit faina am pus asa cat am crezut de cuvinta) se face o coca molcuta,ca pentru gogosi.
Se formeaza mingiute,care se pun la copt intr-o tava cu hartie pergament.
Timp de coacere 20-25 minute,la 190 grade.
Sugestie de servire:
taiata in doua se unge cu unt si miere si se serveste cu un pahar de lapte.
Pofta buna!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment