Friday, 16 April 2010

Prajitura cu capsuni,crema de vanilie si frisca







Ingrediente:
pentru pandispan
3 oua
3 linguri zahar
putina sare
esenta vanilie
150 ml lapte
o cana faina(daca este necesar se poate adauga in plus)
praf de copt,o lingurita
capsuni proaspete
unt pentru uns tava si faina pentru tapetat.
Se va folosi un vas yena.
Crema:
crema este instant si se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj:)
Frisca la tub pentru decor.

Mod de preparare:
ouale,sarea,zaharul,esenta si laptele,se omogenizeaza,apoi se adauga faina.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina.Se toarna 1/2 din compozitia de pandispan,se pun capsunile si apoi se toarna restul de compozitie sa acopere capsunile.
Se da la cuptor la 190 grade timp de 30-35 min.
Dupa racire se prepara crema,se pune peste pandispan,apoi se orneaza cu frisca.
Pofta buna!

p.s.Este un desert super usor si foarte aromat:)

No comments:

Post a Comment