Se serveste cu capsuni.Este un deliciu !:)
Compozitia se pune intr-un bol si se infasoara in folie si se da la rece pentru 2-3 ore
Se amesteca ingredientele cu mixerul;capsunii se paseaza cu furculita si se adauga apoi peste compozitie si se mai mixeaza putin.
Ingrediente:
o cutie double cream
o cutie mascarpone
5 linguri zahar pudra
capsuni
Saturday 24 July 2010
Thursday 15 July 2010
Cartofi nostimi si deliciosi pentru copilasii si nu numai:)
Cartofii spalati si unsi cu ulei de masline se pun la copt intr-o tava acoperita cu hartie pergament
Dupa coacere se taie capacel si se scoate miezul
In miez se adauga branza mozarella,branza de vaci si cascaval.Se umplu cartofi,apoi se pune putina branza deasupra fiecarui cartof.Apoi se dau la cuptor pentru 10-15 minute pana se topeste cascavalul.
Se orneaza dupa preferinta.
Copilasii vor fi incantati.Sunt deliciosi si foarte sanatosi!
Pofta buna!:)
Tuesday 13 July 2010
Orez cu legume
Usor de gatit si foarte delicios!
1,1/2 orez cu bob lung
1/2 conserva mica de mazare
2 morcovi potriviti
1/2 ceapa tocata
boabe de porumb
fasole pastai taiate dupa preferinta(eu am taiat bucatele mai mari)
1/2 ardei gras rosu
ulei de masline
sare
piper
patrunjel tocat marunt
Se pune ulei in craticioara,se adauga ceapa si legumele si sarea,piperul;se lasa pana se inmoaie,apoi se dauga 3 cani de apa clocotita si orezul,se lasa sa fiarba pana scade apa/zeama si la final se adauga patrunjelul.
Pofta buna!:)
1,1/2 orez cu bob lung
1/2 conserva mica de mazare
2 morcovi potriviti
1/2 ceapa tocata
boabe de porumb
fasole pastai taiate dupa preferinta(eu am taiat bucatele mai mari)
1/2 ardei gras rosu
ulei de masline
sare
piper
patrunjel tocat marunt
Se pune ulei in craticioara,se adauga ceapa si legumele si sarea,piperul;se lasa pana se inmoaie,apoi se dauga 3 cani de apa clocotita si orezul,se lasa sa fiarba pana scade apa/zeama si la final se adauga patrunjelul.
Pofta buna!:)
Friday 9 July 2010
Friptura de porc cu ananas la cuptor
Un deliciu!
1,200 carne de porc(ceafa),carnea se feliaza doar pe jumatate
1/2 ananas taiat feli
ulei de masline
condiment pentru fripturi de porc
Se condimenteaza carnea si se unge cu ulei,apoi se pune in tava cu putin ulei si se da la cuptor pentru 30 minute la 180 grade
Este o reteta irlandeza,foarte renumita!
Pofta buna!:)
1,200 carne de porc(ceafa),carnea se feliaza doar pe jumatate
1/2 ananas taiat feli
ulei de masline
condiment pentru fripturi de porc
Se condimenteaza carnea si se unge cu ulei,apoi se pune in tava cu putin ulei si se da la cuptor pentru 30 minute la 180 grade
Este o reteta irlandeza,foarte renumita!
Pofta buna!:)
Thursday 8 July 2010
File de cod pane si orez garnitura
File de cod pane:
Se sareaza fileul,separat se bat 2 oua(pentru 4-5 fileuri),intr-o farfurie se pune pesmet.
Fileul se da prin ou,apoi prin pesmet si se prajeste la foc moderat in ulei incins
Un deliciu!
Orezul garnitura:
1/2 ceapa tocata
1/2 ardei rosu taiat cubulete
2 cani orez basmatii
frunze de patrunjel uscat sau verde,eu am pus uscat
sare,sau
putina vegeta de legume
Se pune ulei intr-o craticioara,apoi ceapa,ardeiul si se calesc putin,apoi se adauga apa fierbinte,se adauga orezul si se lasa sa fiarba,pana scade apa(zeama) si apoi se adauga vegeta sau sarea
Aceasta garnitura este preferata noastra:)
Se sareaza fileul,separat se bat 2 oua(pentru 4-5 fileuri),intr-o farfurie se pune pesmet.
Fileul se da prin ou,apoi prin pesmet si se prajeste la foc moderat in ulei incins
Un deliciu!
Orezul garnitura:
1/2 ceapa tocata
1/2 ardei rosu taiat cubulete
2 cani orez basmatii
frunze de patrunjel uscat sau verde,eu am pus uscat
sare,sau
putina vegeta de legume
Se pune ulei intr-o craticioara,apoi ceapa,ardeiul si se calesc putin,apoi se adauga apa fierbinte,se adauga orezul si se lasa sa fiarba,pana scade apa(zeama) si apoi se adauga vegeta sau sarea
Aceasta garnitura este preferata noastra:)
Salata delicioasa
Subscribe to:
Posts (Atom)